01925 601 670

Home / Projects / Appleton, Warrington

Room with a view

This two-storey rear extension and first floor roof terrace replaced a single storey family space that was not meeting the spatial requirements of an ever-growing family.

Through our initial client consultation works we were able to fully understand the client’s specific requirements. The extension involved opening up the existing rear section of the house to provide a large open plan family/kitchen/dining space at the ground floor.

Access from above

 

 

Light floods into the space via large bifold doors and walk on glazing from the upper roof terrace. The first floor extension provided a new master ensuite and family bathroom. These spaces can access the first floor sun terrace via the Velux Balcony roof system windows to provide a view of landscape beyond.

Before

After